Кадър Нова твПострадалото при падане от втория етаж на сграда дете

...
Кадър Нова твПострадалото при падане от втория етаж на сграда дете
Коментари Харесай

Падналото от втория етаж дете може да бъде отнето от родителите му

Кадър Нова тв

Пострадалото при рухване от втория етаж на постройка дете може да бъде изведено от фамилията му, в случай че родителите бъдат арестувани и се снабдят с обвинявания. Това оповестиха обществените управляващи в Пловдив, съобщи Нова тв. 

Агенцията за протекция на детето и службата за обществено подкрепяне изготвят отчет за условията, при които е било отглеждано момиченцето и дали родителите редовно са употребявали алкохол. Състоянието на детето се усъвършенства. То към този момент е без заплаха за живота и е изведено от интензивното поделение.

„ Днес ни следва среща с бабата по майчина линия и със сестрата на майката, с цел да забележим какви са техните планове. Те са посочени от майката като възможните хора, при които Дария може да бъде настанена като мярка на протекция, в случай че вероятно се стигне до поврат в събитията и родителите бъдат подведени под наказателна отговорност ”, съобщи Надя Танева, директор на Дирекция „ Социално подкрепяне “-Пловдив.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР